Srećan život

˝AKO VEĆ PRIČATE … NEKA VAS NEKO SLUŠA…˝

Holistički pristup

na septembar 4, 2012

Holistic Life coach – savetnik za zdrav uspešan i srećan život poznajući procese koji donose promene pomaže i uči Vas kako da ostvarite željene rezultate, posebnim tehnikama koje su prilagodjene svakoj individui. Ove promene mogu biti u oblasti ličnog razvoja, međuljudskih odnosa, karijere, finansija, emotivnog života,zdravlja… Jedan sisitem nikada nije u potpnosti delotvoran, postoji više različitosti nego sličnosti. Holistički pristup koncipiran je da se prilagodi individi. Kako? Posmatrajući Vas celovito nalazimo odgovarajuće tehnike koje su primerene baš za Vas. Tehnike koje Vas na svim nivoima usmeravaju na razvoj i rešavanje problema, menjanjem postojećih obrazaca i šema.

Holistički pristup podrazumeva da se osobom bavimo na jedan sveukupan način. Posmatrajuči je kroz sva tri nivoa ( energetski, fizički i mentalni) , da ne zanemarujemo ni jedan aspekt, jer svi su podjednako važni.

Ključni aspekti života: zdravstveni, emotivni, finansijski, društveni i duhovni.

Da bi osoba bila u balansu – (srećna,zdrava i emotivno ispunjena ) svi navedeni aspekti treba da budu na istom ili sličnom nivou. Kako se postiže balans? Svaka osoba je priča za sebe, kao što rekoh, više je različitosti medju ljudima nego sličnosti. Holistic life coach- savetnik za zdrav, uspešan i srećan život, svojim znanjem kreira program rada koji je potpuno prihvatljiv za osobu, tj bira metode koji su prihvatljive za sistem koji odgovara i znači klijentu. Tehnike koje se primenjuju utiču na svih pet aspekata (zdravstveni, emotivni, finansijski, društveni i duhovni) što navodi da sopstvenim resursima uz pomoć trenera dolazi do pozitivnih promena i otvaranja novih puteva ka uspehu tj željenom stanju ili cilju.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: