Srećan život

˝AKO VEĆ PRIČATE … NEKA VAS NEKO SLUŠA…˝

Aktuelne teme i radionice za grupe i pojedince

na septembar 4, 2012

1. Individualni rad – na svim aspektima života
U individualnom radu coach je potpuno posvecen Vama, prati Vaš tempo pažljivo bira alate i tehnike koje su primereni bas za Vas, tako da je napredak brži. Ponekad je dovoljno da Vas neko sasluša i objektivno uputi na mogucnosti razvoja situacije. Zato AKO VEĆ PRIČATE NEKA VAS NEKO SLUŠA. Konstruktivani razgovori daju odgovore na Vaša pitanja i otvaraju nove dimenzije.

2. Osnove neuro lingvističkog programiranja
Upoznajte se NEURO LINGVISTIČKIM PROGRAMIRANJEM, naučite kako da primenjujete moćne tehnike koje menjaju Vas i Vašu okolinu. Sve tehnike daju odmah vidljive rezultate.

3. Vežbe za psihofizički razvoj tela i psihe
Fizičke vežbe sa vizualizacijom dace Vam energiju koja će Vas pokrenuti i ustoličiti na tronu srećne i zdrave osobe.Podstiče kreativnost.i samopouzdanje. Vežbe koje regenerišu telo i um.

4. Definisanje i ostvarivanje ciljeva
Kada znamo šta želimo to je 50% uspeha.Pa ipak mnoge ideje i projekti se ne ostvare. Naučite sebe da budete 100% uspešni. Pratite uputstva i ostvarite svoje ciljeve.

5. Želite da započetne sopstveni posao
Ako imate ideju šta raditi, pomoć planiranja i realizacije biznis plana će Vam puno značiti. Ako želite sopstveni posao a nemate ideju šta raditi, dopustite sebi da sa Vašim savetnikom izaberete ono zanimanje koje je sinonim za Vas.

6. Kako naći i zadržati partnera
Zaista je moguće naći idealnu-og, Vaš savetnik za zdrav uspešan i srećan život može Vam pomoći u tome. Ostvariti željeni odnos sa partnerom može biti zabavna igra. Ne dozvolite sebi da budete sami kada Vas čeka idealan partner.

7. Razumem, razumi me- musko zenski odnosi
Šta je on mislio time? Hmm! A šta ona to meni govori, zar nisam učinio sve što je htela.Da li je Adam razumeo Evu? Na to pitanje ne mogu odgovoriti ali nakon odslušane radionice „MUŠKO ŽENSKI ODNOSI“ mogu Vam obećati da ćete Vaše partnere mnogo bolje razumeti.

8. Programiranje pozitivnih stanja i ishoda
U par koraka naučite kako da dozovete i postignete željena stanje i ishod. Ova tehnika je korisna kada Vam je potrebno da u kratkom vermenu ovladate sobom ili situacijom u kojoj se nalazite.

9. Izvor zadovoljstva – novac ogledalo moje duše
Radionica kakvu do sada niste imali prilike da čujete, naučite prosta pravila koja će vam uvećati novčanike. 100% deletvorno u praksi, dokazano više puta.

10. Autohipnoza – za brze rezultate
Potpuno budni naučite tehniku „auto hipnoza“ koja će vam dati željeni rezultat u najkraćem roku. Sa ovom tehnikom ništa nije nemoguće. Primenjuju je sportisti, javne ličnosti, političari a sada imate mogućnost da je naučite i Vi.

11. Programiranje Vode
Najnovija istraživanja pokazuju da voda ima „pamćenje“. Naučite tehnike programiranja vode. Informišite se gde i kako je moguće koristiti programiranu vodu.

12. Energetski fraktali portreti
Zamislite fraktalnu sliku u million boja koje nose Vaše ime. Zamislite EFP koji zrači i donosi Vam harmoniju.

13. Kristali i njihova moć
Oduvek su Vas privlačili kristali, ne znate ništa o njima. Onda je ovo idealna prilika da se upoznate i naučite sve o kristalima. Polaznici radionice dobijaju kristale na poklon i priručnike.

14. Astralna projekcija
Ako ste do sada samo slušali, sada imate priliku i da naučite. Radionicu vodi dugogodišnji praktikant astralne projekcije – naš prijatelj.

15. Ja sam samopouzdana osoba
Postanite samopouzdana osboba kroz pet koraka, naučite tehnike koje će Vam pomoći da budete samopouzdani u svakoj životnoj situaciji.

16. Meet me
„Meet me“ je zabavan i dobro osmišljen način da upoznate nekog. Upoznavanje se organizuje nakon popunjavanja upitnika o sebi i slanja prijava, tako da naš tim ima jasnu sliku koga želite upoznati. „Meet me traje dva sata, a osmišljen je tako da muškarci odgovaraju na pitanja damama i obrnuto uz organizovano druženje u mirnom ambijentu. Šta je prednost ovakvog načina upoznavanja- Life coach-životni trener pravi procenu svih učesnika te samim tim na osnovu Vaših osobina i želja organizuje upoznavanje. Mnogi su na ovaj diskretan način našli svoju srodnu dusu, probajte i Vi.

Još mnogo lepih kreativnih tema radionica i seminara… u pripremi. Pratite sajt ili se informišite na telefon.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: